Holiday plan

Vakantiehuizen in Appelscha en Lochem, speciaal voor de hondenliefhebber

Geplaatst op

Kan jij ook je beste maatje niet missen op vakantie? Het is in ons land niet altijd eenvoudig om een bungalow te vinden waar honden welkom zijn. In Friesland en de Achterhoek worden nu aantrekkelijke vakantiewoningen te huur aangeboden op Hondvriendelijkevakantiewoning.nl. In deze luxe huizen zijn honden méér dan welkom. Ze zijn ook voorzien van een grote omheinde tuin, en ze liggen in de buurt van prachtige natuurgebieden waar je eindeloos wandelt met je viervoeter.

 

Op avontuur in het landelijke Appelscha en Lochem

 

De verhuurders van Hondvriendelijkevakantiewoning.nl hebben in totaal zeven ruime vakantiewoningen beschikbaar voor hondenbezitters. Vier daarvan staan in het landelijke Appelscha in Friesland. Om precies te zijn: vlak bij het Drents-Friese Wold, het grootste hondenlosloopgebied van Nederland in de mooie oorspronkelijke natuur van deze provincie. In de buurt beginnen eersteklas mountainbikeroutes en ligt de zwem- en recreatieplas Canadameer. Een outdoorcentrum, een pretparkje en verschillende cultuurhistorische plekken maken de vakantie compleet voor volwassenen én kinderen. 

 

In Lochem in de Achterhoek staan drie huizen te wachten op huurders. De omgeving is bosrijk en heuvelachtig, en nodigt uit voor lange wandelingen met de hond. In de omgeving van Lochem zijn prachtige fietsroutes te verkennen en lonken attracties als kastelen, golfclubs, een recreatiepark en toeristische boerderijen. Lochem zelf is een oude vestingstad boordevol charmante historische gebouwen. 

 

Moderne vakantiewoningen van alle gemakken voorzien

 

Mensen die hun hond als volwaardig gezinslid meetellen, hebben niet altijd de keuze uit de allerleukste vakantiehuizen. Soms beperken ze zich noodgedwongen tot een verblijf in een vakantiepark uit het goedkopere segment. Of ze kopen een camper of caravan om onafhankelijk te worden van de vaak strenge beperkingen die verhuurders aan huisdieren stellen. 

 

Dat is anders bij de bungalows en moderne woningen van Hondvriendelijkevakantiewoning.nl. Deze huizen hebben een oppervlakte van 100 vierkante meter en voorzieningen als een houtkachel, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met een ligbad. Sommige huisjes zijn zelfs uitgerust met een stoomcabine! De vakantiewoningen zijn licht, uitstekend onderhouden en sfeervol ingericht en bieden ruimte aan vier tot zes personen – en natuurlijk aan tot wel vier honden. 

 

Enorme tuinen met veilige afrasteringen

 

De echte dierenvriend viert het liefst vakantie zonder zijn hond uit te sluiten. Dat wordt eenvoudig, want elk van de vakantie woningen heeft een tuin van 300 tot maar liefst 900 vierkante meter. Dat is natuurlijk een geweldige gelegenheid om met het hele gezin buiten te eten, te spelen en te ontspannen. Honden en kinderen kunnen volop ravotten, rennen in de tuin en genieten van alle indrukken, diertjes en planten in de buitenruimte. 

 

De tuinen zijn voorzien van een stalen erfafscheiding van 150 meter hoog. Viervoeters (en kleine kinderen!) kunnen daardoor niet plotseling de weg oprennen of op ontdekkingsreis gaan. En dat scheelt de volwassen vakantievierder veel stress en geeft hem of haar de gelegenheid zelf het maximale uit de welverdiende vakantie te halen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de leukste bestemmingen en plan een geweldige vakantie. Maak er iets moois van!

Contactgegevens

Via info @ holidayplan.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden